Bantningspillret Xenical 120mg

Bantningspillret Xenical 120mg

Det finns många företag och dess bantningspiller på marknaden som hävdar att deras ”hemlighet”, ”bevisade”, ”patentsökta” behandling för viktminskning är svaret du letat efter. Men få läkemedel är FDA-godkända eller receptbelagda som Xenical (kallas även Orlistat).

Xenical ordineras bara till överviktiga personer och för att bli ordinerad denna behandling behöver du träffa en läkare eller genom gå en konsultation online. Xenical har hjälpt många överviktiga personer att nå sina mål. Läkemedlet rekommenderas inte i första hand. Din läkare kommer fråga om du redan har provat en förändring i kost, motion och andra viktminskningsmedel. Har du provat allt utan framgång så kan du bli ordinerad Xenical.

Så, vad är det som gör Xenical så effektivt? Xenical verkar direkt i matsmältningssystemet och blockerar 1/3 av fettet du äter från att tas upp av kroppen. Det är därför Xenical är en sån effektiv behandling mot fetma och övervikt.

Några viktiga punkter om Xenical:

  • Speciellt framtagen för dem som är överviktiga
  • Ca 30% av fettet du äter absorberas av kroppen
  • Recept belagt läkemedel (går att köpa online efter en online konsultation)
  • Fettsnål kost är ett måste
  • Biverkningar: urinvägsinfektioner, tand eller tandköttsbesvär och gallsten
  • Detta piller rekommenderas endast för personer med fetma

Vad innehåller Xenical?

Orlistat är den huvud ingrediensen i Xencial. En fullständig lista över ingredienser för Xenical är inte tillgänglig. Eftersom det är en receptbelagd produkt, skulle läkaren kunna dela ingredienserna med dig innan du blir ordinerad behandlingen.

Kost och motion

Medan du äter Xenical, måste du följa en mager diet (inte mer än 30% av dina kalorier), hålla igång och motionera mycket.

Xenical är en 120 mg kapsel och är receptbelagt. Det ska tas med måltider som innehåller fett, men inte mer än tre gånger dagligen. Du bör också ta en multi-vitamin varje dag.

Slutsats

Xenical är inte för alla. Eftersom läkemedlet är receptbelagt så ordineras det endast till för dem som är i störst behov.

Vanliga felstavningar

Xencal, Zenical, Orlstat, Orlistat, Xenecal

Vad kostar Xenical?

Väljer du att gå till din läkare så kan priset variera från Apotek till Apotek. Många väljer dock att istället köpa Xenical online då man slipper vänta på en läkartid. När man köper Xenical online så måste man genom gå en läkarkonsultation där man besvarar på ett antal frågor, detta tar inte mer än 5-10 minuter. Att köpa Xenical online kostar 1210 kr för 84 st tabletter.

Vad kan jag förvänta mig för viktnedgång med Xenical?

Viktnedgång med hjälp av receptbelagda läkemedel är i stort sett garanterad. Det går dock inte att säga hur var och ens kropp svarar på behandlingen. I de rapporter som forskare världen över har gjort i samband med att läkemedlet tagits fram så stod det klart att de flesta personer tappar mellan 2-4kg redan första veckan. Har du ett BMI över 30 kommer din viktnedgång att vara ännu större i kilon, procentuellt går någon med BMI över 30 och under ner ungefär samma. Kroppen vänjer sig och du kommer att tappa fler kilon än första veckan. Snittet för månaden för en person med ett bmi under 30 var ca 17kg. Xenical blockerar nästan 30% av det fett som skulle tas upp eftersom fett är innehåller mest kalorier per gram blir det en enorm skillnad. Du märker nästan inte att det har kommit igång då det fett som inte tas upp kommer ut med avföringen.

Som användare av Xenical har jag bara gott att säga om det. Förändringen kommer väldigt fort och det tar inte lång tid innan du kommer att känna dig lätt i kroppen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Xenical
Author Rating
51star1star1star1star1star

Kommentera gärna!

Lämna en kommentar


Name (required)

Email (required)

Website

Show Buttons
Hide Buttons