Bantningspillret Xenical 120mg

Bantningspillret Xenical 120mg

Det finns många företag och dess bantningspiller på marknaden som hävdar att deras ”hemlighet”, ”bevisade”, ”patentsökta” behandling för viktminskning är svaret du letat efter. Men få läkemedel är FDA-godkända eller receptbelagda som Xenical (kallas även Orlistat).

Xenical ordineras bara till överviktiga personer och för att bli ordinerad denna behandling behöver du träffa en läkare eller genom gå en konsultation online. Xenical har hjälpt många överviktiga personer att nå sina mål. Läkemedlet rekommenderas inte i första hand. Din läkare kommer fråga om du redan har provat en förändring i kost, motion och andra viktminskningsmedel. Har du provat allt utan framgång så kan du bli ordinerad Xenical.

Så, vad är det som gör Xenical så effektivt? Xenical verkar direkt i matsmältningssystemet och blockerar 1/3 av fettet du äter från att tas upp av kroppen. Det är därför Xenical är en sån effektiv behandling mot fetma och övervikt.

Några viktiga punkter om Xenical:

  • Speciellt framtagen för dem som är överviktiga
  • Ca 30% av fettet du äter absorberas av kroppen
  • Recept belagt läkemedel (går att köpa online efter en online konsultation)
  • Fettsnål kost är ett måste
  • Biverkningar: urinvägsinfektioner, tand eller tandköttsbesvär och gallsten
  • Detta piller rekommenderas endast för personer med fetma

Vad innehåller Xenical?

Orlistat är den huvud ingrediensen i Xencial. En fullständig lista över ingredienser för Xenical är inte tillgänglig. Eftersom det är en receptbelagd produkt, skulle läkaren kunna dela ingredienserna med dig innan du blir ordinerad behandlingen.

Kost och motion

Medan du äter Xenical, måste du följa en mager diet (inte mer än 30% av dina kalorier), hålla igång och motionera mycket.

Xenical är en 120 mg kapsel och är receptbelagt. Det ska tas med måltider som innehåller fett, men inte mer än tre gånger dagligen. Du bör också ta en multi-vitamin varje dag.

Slutsats

Xenical är inte för alla. Eftersom läkemedlet är receptbelagt så ordineras det endast till dom som är i störst behov.

Vanliga felstavningar

Xencal, Zenical, Orlstat, Orlistat, Xenecal

Vad kostar Xenical?

Väljer du att gå till din läkare så kan priset variera från Apotek till Apotek. Många väljer dock att istället köpa Xenical online då man slipper vänta på en läkartid. När man köper Xenical online så måste man genom gå en läkarkonsultation där man besvarar på ett antal frågor, detta tar inte mer än 5-10 minuter. Att köpa Xenical online kostar 1210 kr för 84 st tabletter.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Xenical
Author Rating
51star1star1star1star1star

Kommentera gärna!

Lämna en kommentar


Name (required)

Email (required)

Website

Show Buttons
Hide Buttons